AIK och TAIF – kan man hålla på båda? AIK tar plats i denna podcast

AIK podcast – denna gången är vi lite kluvna. Och västerås ligger i botten. Såklart.

HockeyAllsvenskan har nått botten. Ligan är totalt profil- och talanglös. Det är bara en massa brunkargäng och lagen med dragkraft lyser med sin frånvaro. AIK, Modo, Västerås, Björklöven, SSK och kanske Timrå är undantagen som ensamma bär ligan på sina axlar. I övrigt består den som sagt bara av en massa talanglösa nollor. Enligt vissa.

Kan man hålla på två olika klubbar? Inte kan man väl hålla på Tingsryd OCH AIK? Nej, det måste vara stört omöjligt. Eeeeeeller?

Den före detta hockeyspelaren, numera assisterande tränare i HC Dalen, Albin Blomqvist, får ta plats på den hedervärda ståplatsläktaren.

Fans till hockeyklubben formerly known as VIK Västerås IK Hockey ungdom gnäller på att TAIF-spelarna filmar och slänger sig. Vi konstaterar att de har rätt. Samtidigt som de har helt fel.

Tingsryds AIF fortsätter leverera och ligger i toppen av tabellen.  Hur matcherna ser ut eller hur de slutar spelar mindre roll. Tabellplaceringen är ju trots allt viktigast.

Dessutom: En huligan (?) har skrivit weckans tweet som handlar om att TAIF startar matcherna med hela sex egna produkter på isen (!), vilket enligt empiriska studier är något slags rekord. Dags för ny hockey podcast – nu avsnitt 6!

3 thoughts on “AIK och TAIF – kan man hålla på båda? AIK tar plats i denna podcast

 1. Ja det kan man…..men inte när de möts. Jag bor i Tingsryd och har alltid hållt på Gnaget i fotboll, hockey, basket o innebandy. Jag håller på TAIF för de lokala grabbarna och i alla matcher förutom mot AIK.
  Då e de som alltid när Gnaget lirar, man avskyr motståndaren 😜

 2. ”…lagen med dragkraft lyser med sin frånvaro. AIK, Modo, Västerås, Björklöven, SSK och kanske Timrå är undantagen som ensamma bär ligan på sina axlar. I övrigt består den som sagt bara av en massa talanglösa nollor.”
  Den mest talanglösa nollan skrev väl det här citerade, dock. Någon som begriper vad nollan menar? Är det ett slags namn-fetischism han håller på med, eller? Lagen som borde lysa, lyser inte, men de bär ändå ligan på sina axlar???? Vilket kvalificerat svammel!!!

  1. Hej Anders,
   Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Vi uppskattar all typ av feedback som gör att vi kan bli bättre och utvecklas.
   När det gäller det den text du refererar till kan vi försöka svara på vad ”nollan” menar.
   Namn-fetischm handlar det inte om, det kan vi utesluta då vi inte ens vet vad det innebär.
   Den text du refererar kan nog vara lite rörig och svår att förstå, det är något vi behöver jobba på.
   Det texten handlar om, eller egentligen hur den är skriven, grundar sig helt och hållet i det vi i stora delar bygger vår podcast på nämligen – ironi.
   Vet inte om du lyssnat på podden men där framgår med ganska stor tydlighet var vi står i frågan och att texten grundar sig en stor portion ironi. Man skulle väl kunna säga att vi i texten raljerar med den bild många har av hockeyallsvenskan och vilka lag många anser är enda orsaken till att Hockeyallsvenskan ö h t existerar.

   Oavsett, vi värderar din feedback högt och ska försöka vara tydligare i våra texter med vad som är ironi och inte i framtiden. Men ironin i våra podcasts – den kommer härja fritt även i fortsättningen.

   Trevlig Helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.