AIK podcast – denna gången är vi lite kluvna. Och västerås ligger i botten. Såklart.

HockeyAllsvenskan har nått botten. Ligan är totalt profil- och talanglös. Det är bara en massa brunkargäng och lagen med dragkraft lyser med sin frånvaro. AIK, Modo, Västerås, Björklöven, SSK och kanske Timrå är undantagen som ensamma bär ligan på sina axlar. I övrigt består den som sagt bara av en massa talanglösa nollor. Enligt vissa.

Kan man hålla på två olika klubbar? Inte kan man väl hålla på Tingsryd OCH AIK? Nej, det måste vara stört omöjligt. Eeeeeeller?

Den före detta hockeyspelaren, numera assisterande tränare i HC Dalen, Albin Blomqvist, får ta plats på den hedervärda ståplatsläktaren.

Fans till hockeyklubben formerly known as VIK Västerås IK Hockey ungdom gnäller på att TAIF-spelarna filmar och slänger sig. Vi konstaterar att de har rätt. Samtidigt som de har helt fel.

Tingsryds AIF fortsätter leverera och ligger i toppen av tabellen.  Hur matcherna ser ut eller hur de slutar spelar mindre roll. Tabellplaceringen är ju trots allt viktigast.

Dessutom: En huligan (?) har skrivit weckans tweet som handlar om att TAIF startar matcherna med hela sex egna produkter på isen (!), vilket enligt empiriska studier är något slags rekord. Dags för ny hockey podcast – nu avsnitt 6!