Som de har längtat! Och som de har tjatat. Äntligen fick belackarna rätt. Fyra raka förluster och vi kan konstatera att till slut kom det – Raset.

Så vad händer nu? Hur ska laget ta sig ur svackan? Vad hände och hur gick det förra gången vi befann oss i samma situation? Kan vi se tillbaka och lära oss något? Finns det till och med några likheter? Och hur ska man som supportrar agera och ta sig igenom eländet?

Detta det åttonde avsnittet är något försenat på grund av snöovädret förra veckan som strandsatte halva poddredaktionen i Malmö. Vi är väldigt glada över att vi ändå hann spela in detta avsnitt mitt under svackan, innan vändningen kom. Man vill ju inte bli misstagen för att vara medgångssupporter.

Veckans tweet kommer från @EMalmkvist i TAIF J18 som var högst delaktig i att tvåla dit ”Växjö Lions”, på ståplats får vi sällskap av en poängkung och på den förhatliga sittplatsen hamnar ett helt kollektiv, eller kanske snarare ett begrepp.

Vi snackar naturligtvis även en del om den speciella matchen mot Timrå imorgon (måndag 14 nov) där backförvärvet och tidigare Timråprofilen Nicolai Bryhnisveen gör sin allra första match i TAIF-tröjan.

Hur viktiga är tekningar egentligen? Och är Tingsryd dåliga på att teka eller bryr de sig bara inte?

Vi delar även med oss av motgångstips som vi fått via mejl direkt från en lokalkonkurrent strax söder om Tingsryd. Vi ska inte avslöja vilken klubb det handlar om, men lax och prickar på axlarna kan vara en ledtråd. Det börjar på M och slutar på örrum. Men nu säger vi inte mer. In och lyssna!