Våren har passerat och vi har på nära håll fått följa hur kärleken spirat mellan två av länets turturduvor. Till slut gjorde de slag i saken och slog sina påsar ihop. Vi kan nu avslöja att vi har fått tag i en exklusiv ljudupptagning från bröllopet. Det är ingen vanlig vigsel om man säger så. Nästan lite… otäckt. Lyssna och bedöm själv.

Annars snackar vi en hel del silly season och talar ur skägget när det gäller vissa ex-TAIFare, och deras i vissa fall supertråkiga val av ny klubb. *Host*Trojalakers*Host* Ja, vi försöker vara en seriös hockeypodcast om hockeyallsvenskan men vi lyckas knappast. Som vanligt.

Vi vill också passa på att utfärda en VARNING: Vi är lite ringrostiga på det här med att podda, så ni får ursäkta om det inte är lika fantastiskt som det brukar vara. ROFLMAO!

Vi önskar vår lyssnare (ev ”våra lyssnare” – vi vet inte om det är fler än mamma som lyssnar) en riktigt härlig sommar!

Och här kommer som vanligt ett dåligt försök att lura Google: HockeyAllsvenskan, Silly season, Oskarshamns IK, Troja Lakers, Tingsryds AIF, hockeypodd, hockeypodcast, brudklänning, morgongåva, smekmånad och äktenskapsförord.